FAQ

Vragen over uitnodigingen

Ik wil een uitnodiging bestellen, hoe werkt dat?
Pixelizer maakt gepersonaliseerde uitnodigingen.
Ideaal want alle informatie over je feestje staat al op de uitnodiging!
Wanneer je een uitnodiging besteld kun je tijdens het bestelproces alle informatie die op de uitnodiging moet komen invullen. Binnen 48 uur ontvang je een preview van de uitnodiging met de door jou opgegeven gegevens.
Is de uitnodiging naar wens? Dan ontvang je de uitnodiging in je mailbox, klaar om door te sturen of direct te printen.
Zijn er toch nog aanpassingen gewenst? Dan ontvang je vrijblijvend een nieuwe preview.

Heb ik een speciaal programma nodig om de uitnodiging te kunnen bekijken?
Nee, de uitnodiging wordt standaard als .jpg en .pdf verstuurd. Een jpg-bestand kan standaard op de computer, tablet of telefoon worden bekeken. Voor .pdf is een pdf-reader nodig zoals bij voorbeeld Acrobat Reader

Bij de advertentie staat dat de uitnodiging standaard op A6 formaat wordt gemaakt, maar ik zou graag een ander formaat willen. Is dit mogelijk?
Ook andere formaten zijn mogelijk. Geef bij de bestelling door welke afmetingen gewenst zijn. Wanneer het formaat A4 of kleiner is worden er geen extra kosten berekend.

Ik ben op zoek naar een uitnodiging van een bepaald thema, kan ik ook een verzoek indienen?
Geen probleem, ben je op zoek naar iets specifieks neem dan gerust contact op, vrijwel alles is te maken en je ontvangt altijd vooraf vrijblijvend een preview.

Ik heb een uitnodiging gevonden, maar wil graag een foto toevoegen, kan dit?
Enkele ontwerpen hebben al de optie voor een foto op de uitnodiging. Mocht je een uitnodiging willen waar de foto-optie niet is inbegrepen dan kunnen we het ontwerp eventueel aanpassen.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden hiervoor.

Ik wil mijn uitnodiging graag laten afdrukken, hoe pak ik dit aan?
Wanneer je je uitnodiging graag afgedrukt wil hebben raden we aan om eerst te bepalen waar je dit wil laten doen en op welk formaat. We zorgen er dan voor dat de uitnodiging op de juiste maat wordt gemaakt.   

Sinds kort is het ook mogelijk om de uitnodigingen direct via ons gedrukt te ontvangen. Deze optie wordt momenteel nog niet aangeboden via de website.
Wil je hier gebruik van maken? Neem dan contact op.

Ik zie na mijn preview toch nog een fout op de uitnodiging, hoe los ik dit op?
Wij vragen je altijd om de preview goed te controleren op fouten. Mocht er toch achteraf nog een fout worden ontdekt dan zullen we dit alsnog aanpassen, dit geldt echter alleen voor het digitale bestand. Het is dus zeer belangrijk om het ontwerp ook goed te controleren voordat het eventueel op een product wordt geprint.

Heb ik een speciale printer nodig om de uitnodigingen te printen?
Onze printables zijn speciaal gemaakt om zelf (thuis) te kunnen printen en kunnen dus met een gewone printer worden geprint. De printables zijn nooit groter dan een A4’tje.
Controleer voor het beste print-resultaat of je cartridges of toners nog voldoende gevuld zijn.

Tip: je uitnodigingen worden nog mooier wanneer ze worden geprint op stevig papier of fotopapier!

Ik heb geen printer kan ik de uitnodigingen ook gedrukt bestellen?
Sinds kort is het ook mogelijk om de uitnodigingen gedrukt te leveren, dit wordt nóg niet standaard op de site aangeboden. Gedrukte uitnodigingen worden gedrukt op 210 grams glanzend papier met een blanco matte (eventueel beschrijfbare) achterkant.

De prijs is afhankelijk van het aantal uitnodigingen, neem voor meer informatie over het bestellen van gedrukte uitnodigingen contact op.

Kan ik naast uitnodigingen ook andere printables bestellen?
Extra printables kunnen ook worden gemaakt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ontwerp voor een fototaart die matcht met je uitnodigingen? Een bedankkaartje of een certificaat voor de activiteit op je feestje? Ook printables voor specifieke producten zijn mogelijk, handig voor bijvoorbeeld een traktatie. Kijk ook eens op de  gemaakt-pagina voor inspiratie.