Ideeën voor een legerfeestje

Ideeën voor een feestje met als thema “leger”

Het Leger themafeestje is een uitstekende keuze en altijd erg populair, zowel bij jongens als bij meiden!

Dan hebben wij de leukste ideeën voor je op een rijtje:

Leger Decoratie

Versier het hele themafeestgedeelte met zwarte, bruine, bruine en groene ballonnen en streamers om het effect van de Special Forces-kleur te krijgen. Camouflagenetten geven ook het gevoel van een leger / speciale eenheden. De kleuren die je kiest, geven het feest een gevoel. Je kunt gaan met meer bruin, lichtgeel en bruin voor woestijn soldaten, of blauw, grijs en olijfgroen voor meer van een jet / piloot thema. Voor een meer patriottisch thema kunt u de kleuren van de vlag van uw land gebruiken, bijvoorbeeld rood, wit en blauw voor een Nederlandse, Amerikaanse of Australische vlag, of rood en wit voor een Canadese vlag, enzovoort.

Vervolgens kunt u hun gezichten met groene, zwarte en bruine gezichtsverven beschilderen, zodat ze eruit zien en aanvoelen als echte soldaten. Je kunt ook wat leger-tatoeages op ze plaatsen. Een andere leuke toevoeging is het aanbrengen van pleisters op hun gezicht, handen, benen, enz. en het creëert ook kleine littekens met gezichtsverf.

Maak met je telefoon of een digitale camera een foto van elke gecamoufleerde soldaat die salueert en druk deze uit aan het einde van het feest of stuur ze de foto’s met de bedankkaarten.

Aan het einde van het feest kun je “Voltooiingscertificaten” maken om de kinderen te belonen voor het succesvol voltooien van alle topgeheime verjaardagsmissies die vóór hen zijn geplaatst.