Nieuw: Griezelige uitnodigingen voor echte horrorfeestjes!Hou jij van griezelen en ga jij je vrienden de stuipen op het lijf jagen tijdens jouw feestje?
Dan heb je natuurlijk ook griezelige uitnodigingen nodig. Omdat dit dé horrormaand is voegden we een aantal griezeluitnodigingen toe aan de webshop. Ideaal voor jouw griezelfeest!

Bekijk direct de griezel uitnodigingen

Tips voor een griezelfeestje!

Bij een horror of griezelfeestje horen natuurlijk enge geluiden, zorg er dus voor dat er zo nu en dan enge geluiden op je feest aanwezig zijn. Op youtube en spotify zijn diverse playlists te vinden met enge geluiden. Zet onopvallend wat speakertjes neer en jaag je vrienden de stuipen op het lijf als er ineens gegil uit de hoek van de kamer komt.

Geef je feestje de dresscode “horror” en je vrienden komen allemaal verkleed als creep naar je verjaardag, samen met de horrorgeluiden op de achtergrond heb je nu de ideale combinatie om “horrorverstoppertje” te gaan spelen!

Een enge film doet het ook altijd goed, download een spannende film of stream hem via Netflix.
Je maakt het extra spannend door in het donker te gaan kijken en bijvoorbeeld één van je ouders te vragen om midden in de film gemaskerd binnen te komen.